Het verhaal
achter Listed.

Ik ben Renate.

Lange tijd ben ik werkzaam geweest als recruiter en als persoonlijk reisadviseur. Klanten wisten mij de afgelopen jaren te vinden voor bijzondere vakanties op maat in binnen- en buitenland.

Door mijn achtergrond als persoonlijk reisadviseur weet ik hoe belangrijk het is dat een verblijf en ook de omgeving waar het ligt, bij je past. Met Listed selecteer ik alleen de allermooiste en allerfijnste verblijven en must do’s en must sees die ons prachtige Nederland te bieden heeft. Net even anders, kleinschaliger, gelukzaliger, weg van de gebaande paden. Deze parels deel ik met trots via listed.

Dé Nederland Specialist.

Listed is dé Nederland Specialist, waarbij er vooral oog is voor wat niet direct op de gebaande paden ligt. Weg van het massatoerisme neemt Listed je mee naar eeuwenoude stadjes en dorpen, naar sfeervolle verblijven, plekken vol rust en ruimte en nog veel meer. Laat je onderdompelen in de natuur, ga op verrassende stedentrips, laaf je aan cultuur, geniet van lekker eten en drinken, overrompel je zintuigen of ga juist lekker lui chillen. Het kan allemaal in Nederland.

Je hoeft niet ver te reizen om herinneringen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Ontdekkingsreizen beginnen om de hoek.

Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten waarover we vertellen, hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! Geniet ervan.