Het verhaal
achter Listed.

Ik ben Renate.

Trotse oprichter en eigenaar van Listed. Listed verzamelt en selecteert verblijven in Nederland die voldoen aan een bepaalde standaard, een standaard die passend is voor onze doelgroepen, en dus passend voor op het platform. En elke keer als ik zo’n verblijf heb bekeken, ervaren, beleefd, omarmd, wordt het pas toegevoegd aan de lijst met heerlijke verblijven. Net even anders, kleinschaliger, gelukzaliger, weg van de gebaande paden.

Dé Nederland Specialist.

Listed is dé Nederland Specialist, waarbij er vooral oog is voor wat niet direct op de gebaande paden ligt. Weg van het massatoerisme neemt Listed je mee naar eeuwenoude stadjes en dorpen, naar sfeervolle verblijven, plekken vol rust en ruimte en nog veel meer. Laat je onderdompelen in de natuur, ga op verrassende stedentrips, laaf je aan cultuur, geniet van lekker eten en drinken, overrompel je zintuigen of ga juist lekker lui chillen. Het kan allemaal in Nederland.

Je hoeft niet ver te reizen om herinneringen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Ontdekkingsreizen beginnen om de hoek.

Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten waarover ik vertel, hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou ontdekt, omarmd, Listed! Geniet ervan.

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.