De leukste experience met je vriendinnen?!

Je herkent het vast, jij bent aan de beurt een vriendinnen-uitje te regelen en je weet het gewoon even niet. Misschien kunnen wij je inspireren. Want dit is wel een heel leuk idee: je eigen leren tas ontwerpen!

Vandaag mogen we een kijkje nemen in het atelier van Jeannemiek’s Tassenfabriek in Zeist.

In haar ruime en lichte atelier worden we met een grote glimlach welkom geheten door Jeannemiek Bakker. Fijn hier, alleen door de geur van leer, een kast vol leren accessoires, prachtige rollen gekleurd leer, een rek vol prachtige tassen, een werktafel, riemen en nog veel meer.

Jeannemiek maakt koffie voor ons en begint meteen te vertellen: “Je kent het wel, je bent jong, wil gaan studeren en moet een keuze maken”. Jeannemiek koos destijds voor de studie rechten in Utrecht. Na haar studie startte zij haar carrière als juriste en ze heeft nu nog steeds mooie opdrachten.

“Maar gaandeweg je leven kom je er soms achter dat je meerdere passies hebt.” Zegt Jeannemiek. En die passie heeft ze. Een passie voor alles wat met leer te maken heeft. Schoenen, tassen, riemen, you name it. Dus koos ze ervoor om de stoute (leren) schoenen aan te trekken en te beginnen met een opleiding tot tassenmaker in Arnhem.

Nadat ze deze met goed gevolg afrondde, volgde al snel haar eigen label De Tassenfabriek.

Hoe kunnen we de stijl omschrijven? Stoer, vrouwelijk, praktisch met een eigentijdse look. Als we tijdens het gesprek een rondje lopen worden we al snel geïnspireerd en verleid. De materialen waarmee wordt gewerkt zijn mooi van structuur, degelijk, in diverse mooie uitvoeringen en kleuren.

En nu komt het: om haar passie te delen biedt ze de mogelijkheid workshops te volgen om zo je eigen tas, riem of andere accessoire te maken. Doel is iets unieks te maken dat helemaal bij je past, met door jezelf uitgekozen materialen en een beetje hulp van Jeannemiek, in een gezellige ambiance.

Zo kun je dus samen met je vriendinnen een gezellige dag laten verzorgen, en ga je de deur uit met een uniek item en ook nog eens zelf gemaakt, hoe leuk is dat!

Wil je zo’n workshop bij Jeannemiek reserveren, ga dan snel naar de website van De Tassenfabriek.

Laat je even weten hoe mooi je tas is geworden? Tag Listed en de Tassenfabriek dan op je instagram 😊

 

 

Share this story:

Meer Listed inspiratie

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.