Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! Het kan allemaal in Nederland.

Listed inspiratie

Naar Steenwijk? Jazeker! Ontdek Villa Rams Woerthe. Wandel een rondje vestingstad. Fiets langs water en door bossen. Bezoek de Weerribben, Giethoorn en de Koloniën van Weldadigheid. Verblijf in de leukste B&B van Steenwijk.
Altijd druk en te weinig tijd met elkaar? Hoogste tijd voor een paar dagen weg naar Villa Verde. Een Listed parel aan de rand van Maastricht in het zuiden van Limburg. Voor vrienden, familie of fijn met z'n tweeën.
Naar Alphen aan den Rijn? Jazeker een plaats waar van alles te doen is en te beleven valt. Wat Listed betreft de ideale uitvalsbasis om de waterrijke omgeving en prachtige natuur van het Groene Hart te ontdekken.
Listed heeft ook zeker oog voor wat niet direct op de gebaande paden ligt. Steden waaraan je in eerste instantie misschien niet direct denkt voor een nachtje of paar dagen weg. Pak je koffer en ontdek ze.
Of je nu wil wandelen of fietsen (gratis te leen), een bezoek wil brengen aan het vestingstadje Grave, een dagje wil shoppen in Nijmegen of gewoon wil relaxen op de veranda, bij de Tuynloodz in Beers kan het allemaal.

Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!