Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! Het kan allemaal in Nederland.

Listed inspiratie

Bergen, een oud kunstenaarsdorpje vlakbij zee, midden in een bosrijke omgeving. Bergen ontdekken in één dag is echt te kort. Blijf er daarom slapen. Bij Listed heb je de keuze uit twee heerlijke verblijven.
Er zijn niet heel veel plekken in Nederland waar je in stijl kunt dineren, slapen én genieten. Waar dat wel kan? Dat laten we je zien.
Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!
Beleef de sfeer en proef van de wijnen in de Wijnbarn of op het Wijnterras. Plan een rondleiding door de wijngaard en een wijnproeverij. Of loop zelf het informatieve wandelpad door de wijngaard.
Niet alleen Parijs is de stad van de liefde. Maar weinig mensen weten dat Amsterdam naast de rauwe kant een schat herbergt aan romantische verhalen en geheime plekjes. Boek een onvergetelijke ervaring, voor jou én je geliefde!

Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!