Listed ontdekt en inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou ontdekt, omarmd, Listed!

Listed Ontdekt.

Naar Alphen aan den Rijn? Jazeker een plaats waar van alles te doen is en te beleven valt. Wat Listed betreft de ideale uitvalsbasis om de waterrijke omgeving en prachtige natuur van het Groene Hart te ontdekken.
Listed heeft ook zeker oog voor wat niet direct op de gebaande paden ligt. Steden waaraan je in eerste instantie misschien niet direct denkt voor een nachtje of paar dagen weg. Pak je koffer en ontdek ze.
Of je nu wil wandelen of fietsen (gratis te leen), een bezoek wil brengen aan het vestingstadje Grave, een dagje wil shoppen in Nijmegen of gewoon wil relaxen op de veranda, bij de Tuynloodz in Beers kan het allemaal.
Bergen, een oud kunstenaarsdorpje vlakbij zee, midden in een bosrijke omgeving. Bergen ontdekken in één dag is echt te kort. Blijf er daarom slapen. Bij Listed heb je de keuze uit twee heerlijke verblijven.
Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!

Ja, dat Den Haag de stad is van politiek en paleizen weten we allemaal, maar je kan Den Haag ook op een andere manier beleven. Maak gebruik van de hotelfietsen van La Paulowna en fiets mee met de Hagenaars!

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.