Listed ontdekt en inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou ontdekt, omarmd, Listed!

Listed Ontdekt.

Beleef de sfeer en proef van de wijnen in de Wijnbarn of op het Wijnterras. Plan een rondleiding door de wijngaard en een wijnproeverij. Of loop zelf het informatieve wandelpad door de wijngaard.
Niet alleen Parijs is de stad van de liefde. Maar weinig mensen weten dat Amsterdam naast de rauwe kant een schat herbergt aan romantische verhalen en geheime plekjes. Boek een onvergetelijke ervaring, voor jou én je geliefde!
Zin in: slapen in een droombed - een plek waar je écht goede koffie kunt drinken - shoppen in de LUTTIK conceptstore - wandelen langs de Alkmaarse grachten - slenteren door één van de gezelligste winkelstraten van Alkmaar - ...
Gaat alles op het eiland Texel in het najaar een tandje langzamer? De reuring van het hoogseizoen ligt achter de rug dus daar lijkt het wel op. Een eiland in rust? Dit is betrekkelijk. De veerboot vaart natuurlijk gewoon en het eiland ontvangt ook in het najaar met alle liefde zijn gasten.
Gastronomisch, culinair, historisch, cultureel en luxe dat zijn wel de keywords wanneer wij denken aan een bezoek aan Hotel Mondragon in Zierikzee. En nu we hier eenmaal toch zijn willen we Zeeland ook echt beleven; stoer, culinair, historisch en leerzaam...

Ja, dat Den Haag de stad is van politiek en paleizen weten we allemaal, maar je kan Den Haag ook op een andere manier beleven. Maak gebruik van de hotelfietsen van La Paulowna en fiets mee met de Hagenaars!

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.