Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! Het kan allemaal in Nederland.

Listed inspiratie

Zin in: slapen in een droombed - een plek waar je écht goede koffie kunt drinken - shoppen in de LUTTIK conceptstore - wandelen langs de Alkmaarse grachten - slenteren door één van de gezelligste winkelstraten van Alkmaar - ...
Gaat alles op het eiland Texel in het najaar een tandje langzamer? De reuring van het hoogseizoen ligt achter de rug dus daar lijkt het wel op. Een eiland in rust? Dit is betrekkelijk. De veerboot vaart natuurlijk gewoon en het eiland ontvangt ook in het najaar met alle liefde zijn gasten.
Gastronomisch, culinair, historisch, cultureel en luxe dat zijn wel de keywords wanneer wij denken aan een bezoek aan Hotel Mondragon in Zierikzee. En nu we hier eenmaal toch zijn willen we Zeeland ook echt beleven; stoer, culinair, historisch en leerzaam...
Het best bewaarde geheim van Ameland, is een zoete en krachtige likeur dat overgrootvader Nobel zelf heeft gebrouwen. Listed is fan! Plof neer op het terras van Hotel Nobel of stap binnen bij Café Nobel en geniet van dit likeurtje.
Neem plaats in de prachtig rijk gedecoreerde eetkamer van de Tromp Meesters en waan je even in 1900, op de set van het 'Downton Abbey' van Overijssel. Uitgekeken? Geniet dan van je overnachting bij B&B De Stadssingel.

Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!