Listed ontdekt en inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou ontdekt, omarmd, Listed!

Listed Ontdekt.

Het best bewaarde geheim van Ameland, is een zoete en krachtige likeur dat overgrootvader Nobel zelf heeft gebrouwen. Listed is fan! Plof neer op het terras van Hotel Nobel of stap binnen bij Café Nobel en geniet van dit likeurtje.
Neem plaats in de prachtig rijk gedecoreerde eetkamer van de Tromp Meesters en waan je even in 1900, op de set van het 'Downton Abbey' van Overijssel. Uitgekeken? Geniet dan van je overnachting bij B&B De Stadssingel.
Waar moet je als je op bezoek bent echt even heen, en wat moet je echt even doen? Kortom: dé must do & sees van Goirle en omgeving.
Wie Zuid-Limburg zegt, zegt ‘vakantiegevoel in eigen land’. Het landschap, de glooiende heuvels, het is net of Limburg een strak keurslijf van je afschudt en een gevoel van vrijheid ervoor teruggeeft.
Je herkent het vast, jij bent aan de beurt een vriendinnen-uitje te regelen en je weet het gewoon even niet. Misschien kunnen wij je inspireren. Want dit is wel een heel leuk idee: je eigen leren tas ontwerpen!

Ja, dat Den Haag de stad is van politiek en paleizen weten we allemaal, maar je kan Den Haag ook op een andere manier beleven. Maak gebruik van de hotelfietsen van La Paulowna en fiets mee met de Hagenaars!

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.