Listed inspireert.

Hopelijk werkt mijn passie voor Nederland aanstekelijk en inspireer ik je om Nederland te (her)ontdekken. Voor een dagje uit, weekend weg, zakelijke trip of mini-vakantie. Nederland heeft zoveel plekken die je absoluut gezien moet hebben en die erom smeken om te worden bezocht. Alle adressen, plekken en activiteiten hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! Het kan allemaal in Nederland.

Listed inspiratie

Waar moet je als je op bezoek bent echt even heen, en wat moet je echt even doen? Kortom: dé must do & sees van Goirle en omgeving.
Wie Zuid-Limburg zegt, zegt ‘vakantiegevoel in eigen land’. Het landschap, de glooiende heuvels, het is net of Limburg een strak keurslijf van je afschudt en een gevoel van vrijheid ervoor teruggeeft.
Je herkent het vast, jij bent aan de beurt een vriendinnen-uitje te regelen en je weet het gewoon even niet. Misschien kunnen wij je inspireren. Want dit is wel een heel leuk idee: je eigen leren tas ontwerpen!
Ja, dat Den Haag de stad is van politiek en paleizen weten we allemaal, vooral bezoeken, maar je kan Den Haag ook nog op een andere manier beleven. Ga wandelen en ontdek de geheime deur naar het Hofkwartier!

Zin in een paar dagen weg in een levendige en bruisende omgeving? Listed heeft alvast een aantal parels voor jou geselecteerd om te verblijven!