Last-Minute Listed en De Stadsherberg Maart Arrangement!

Er binnenkort even samen tussenuit? En genieten van een fijne omgeving, een franse sfeer, heerlijke bedden en een smakelijk diner? Overnacht, proef en ontspan dan bij De Stadsherberg en boek het Listed ‘de Stadsherberg last-minute maart’ arrangement.

Het is alsof je binnenstapt in een herberg, huiselijk gezellig als vanouds maar dan wel in een eigentijds jasje. Zachte pasteltinten, fijne zithoeken waar je als gast kunt neerploffen, een leuke bar, en bij mooi weer een heerlijke buitenplaats. En waar je ook neerploft, hier is het goed toeven. En over goed toeven gesproken, in de hotelkamers kom je helemaal tot rust. Ook hier de prettige pasteltinten. Heerlijke bedden van Swiss Sense, speciaal gemaakt voor de Stadsherberg, leuke nisjes, en sommige kamers hebben zelfs een dakterras.

Over De Stadsherberg
Niels en Laura, de eigenaren van Stadsherberg Alphen aan den Rijn, hebben jarenlange hospitality ervaring in Frankrijk. En dat merk je. Binnenkomen is warm onthaald worden en de ambiance voelt meteen heel fijn.

De Stadsherberg is een boutiquehotel met restaurant, gevestigd in een statig pand aan de Raadhuisstraat. “De Stadsherberg is bedoeld als ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, welkom is om te eten, drinken en overnachten. Alleen of met elkaar,” zeggen Niels en Laura: “We bieden je een thuisgevoel met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht van een oude herberg en de luxe en comfort van een modern boutiquehotel.” Bekijk De Stadsherberg.

Wat is er als extra voor jullie geregeld in het Last-Minute Listed en De Stadsherberg Maart Arrangement

Gratis ontbijt •  Reserveer je een 4-gangen diner voor 2 personen dan ontvang je een lekkere fles wijn
Bonbons bij de koffie

Goed om te weten

Dit arrangement is te boeken met aankomst op alle vrijdagen en zaterdagen in maart 2023Bij boeking doorgeven dat het “Listed” arrangement gewenst is

Meer weten over De Stadsherberg
Kijk dan op de website van De Stadsherberg
https://stadsherbergalphen.nl/

Het Last-Minute Listed en De Stadsherberg Maart Arrangement boeken?
Neem dan telefonisch contact op met De Stadsherberg via 0172 748 090

Share this story:

Meer Listed inspiratie

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.