Listed Ladies Trips

Weg met je zus, collega, moeder, buurvrouw, vriendinnen en bijna alles is al geregeld. Listed heeft dit al voor jou gedaan. Hoe fijn is dat!

Op dit moment worden er met de Listed verblijven meer Listed Ladies Trips uitgewerkt. Zodra ze boekbaar zijn verschijnen ze op deze pagina.

Toe aan een "wild" buiten uitje? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Go Wild arrangement bij ZenZen Hotel & Lounge.
Zin om te genieten, culinair shoppen en koken. Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Culinair Genieten arrangement bij Bedstay op 8.
Toe aan een uitje naar een verrassende stad? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed ontdek Brielle arrangement bij Poorter Boutique Hotel.
Toe aan twee gezellige dagen weg? Heerlijk lunchen en borrelen? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed genieten arrangement bij De Stadssingel in Steenwijk.
Toe aan ultieme ontspanning? Stilte in je hoofd en rust in je lijf? Even nergens aan hoeven denken? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Beauty en Yogamoment bij Hotel de ABDIJ in Dokkum.