Listed Trips

Weg met de ladies, jaarclub, vrienden of met je partner en bijna alles is al geregeld? Listed heeft dit al voor jou gedaan in de Listed Trips. Hoe fijn is dat.

Op dit moment worden er met de Listed verblijven meer Listed Trips uitgewerkt. Zodra ze boekbaar zijn verschijnen ze op deze pagina.

Binnenkort toe aan een paar dagen Zuid-Limburg met je vrienden, je partner, je fietsclub, je gezin? En veel extra’s inclusief ontvangen? Boek dan het Listed ‘Villa Verde’ winter arrangement.
Toe aan een "wild" buiten uitje? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Go Wild arrangement bij ZenZen Hotel & Lounge.
Zin om te genieten, culinair shoppen en koken. Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Culinair Genieten arrangement bij Bedstay op 8.
Toe aan een uitje naar een verrassende stad? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed ontdek Brielle arrangement bij Poorter Boutique Hotel.
Geniet van drie van de ‘highlights’ van Parc Broekhuizen: overnachten in één van de kamers of suites, culinair dineren in Restaurant Voltaire en het verkennen van de parels in de omgeving.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.