Listed Trips

Weg met de ladies, jaarclub, vrienden of met je partner en bijna alles is al geregeld? Listed heeft dit al voor jou gedaan in de Listed Trips. Hoe fijn is dat.

Op dit moment worden er met de Listed verblijven meer Listed Trips uitgewerkt. Zodra ze boekbaar zijn verschijnen ze op deze pagina.

Op sommige momenten gun je jezelf wat extra tijd en rust. Jij ook? Boek dan voor jezelf en je partner, je vriendin, je zus of ...het Listed Suite met Jacuzzi Arrangement bij Beekhuizen.
Er binnenkort even samen tussenuit? Overnacht, proef en ontspan bij De Stadsherberg en boek het Listed ‘de Stadsherberg last-minute maart’ arrangement.
Toe aan een "wild" buiten uitje? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Go Wild arrangement bij ZenZez Hotel & Lounge.
Zin om te genieten, culinair shoppen en koken. Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed Culinair Genieten arrangement bij Bedstay op 8.
Toe aan een uitje naar een verrassende stad? Boek dan voor jezelf en je vriendin, je zus, je collega, je moeder, je buurvrouw het Listed ontdek Brielle arrangement bij Poorter Boutique Hotel.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.