Neem je vrienden mee naar Villa Verde!

Altijd druk en te weinig tijd met elkaar? Hoogste tijd voor een paar dagen weg naar Villa Verde. Een Listed parel voor vrienden, familie of fijn met z’n tweeën. Twee vakantiehuisjes aan de rand van Maastricht. Hier kun je genieten van de rust, de Limburgse heuvels en de natuur van het Bunderbos, terwijl je toch heel dichtbij Maastricht bent. 

We worden opgewacht door Danielle. Trotse eigenaar van Villa Verde.

Vrijdagmiddag… Op naar Villa Verde in Bunde, hoogste tijd voor wat quality time met elkaar. We worden er opgewacht door Danielle. Samen met Michael trotse eigenaar van Villa Verde. Met een lach op haar gezicht leidt ze ons rond over het terrein en door de twee vakantiehuisjes. Hier is het genieten van de rust, de natuur en het groene Bunderbos. Aan de rand van Maastricht, Meerssen & Valkenburg. Wat ons betreft een stukje Frankrijk in Nederland.

Er is volop plek om binnen maar ook zeker buiten te leven en te koken. Zo staat er op aanvraag een Big Green Egg en een op hout gestookte pizzaoven voor je klaar. Daarnaast stoken ze met plezier de hottub voor je op. Naast je eigen privéterras bij de vakantiewoning, is er een gemeenschappelijk speelveld/weide met o.a. een groot voetbalgoal en een hangmat. Wat ons betreft dé plek voor een paar dagen ontspannen genieten!

Hier staat groen (Verde) centraal en samen met Danielle runt Michael Villa Verde met een heel eigen filosofie. Bij het bouwen van de twee vakantiewoningen (1×4 en 1×6-persoons) hebben ze zich heel eenvoudig de vraag gesteld, zouden we er zelf willen wonen? Ze hebben het dan ook op die manier gebouwd en ingericht. Denk bijvoorbeeld aan droombedden van bio katoen, een keuken die echt van alle gemakken is voorzien en waar de fijnste kookboeken voor je klaarliggen. De woningen zijn duurzaam gebouwd en ingericht, worden bijvoorbeeld gekoeld en verwarmd via waterpomp energie.

Plan zeker net als wij een pizza-avond in. De ingrediënten haal je zelf in het dorp. Het deeg maken Danielle en Michael (de trotse eigenaren van Villa Verde) al voor je klaar. Listed tip: vraag ze  om het recept voor hun favoriete flammkuchen.Te lekker! Fijn om te weten dat er ter plaatse mooie wijnen te koop zijn. Deze staan koel of warm voor je klaar én de ijsblokjes vind je in de vriezer. Daar vind je trouwens ook de chocoladebroodjes en croissants voor het ontbijt.

Waarom naar Bunde en omgeving?

Villa Verde is een perfect startpunt voor wandel- en fietstochten in het Zuid-Limburgse landschap, het prachtige Bunderbos ligt op slechts 300 meter lopen. Wil je een dagje naar Maastricht, pak de trein (op 200 meter lopen) en binnen 5 minuten sta je in hartje Maastricht of neem de fietsroute (9 km) via de nieuwe Groene Loper (traject over de ‘oude’ A2).

En wil je ergens borrelen of dineren; er zijn in de omgeving een aantal  hippe hotspots te vinden. Daniëlle en Michael delen ze graag met je. Geïnspireerd? Check de beschikbaarheid bij Villa Verde en plan je trip naar het fijne Zuid-Limburg..

Listed Tip: Aon ’t Bat in Eijsden, neem er plaats op het terras aan de Maas en geniet van het uitzicht op België én van een heerlijk glas wijn, vlaai, lunch of lekkere ijscoupe. En de bediening krijgt van ons een dikke tien, wat een leuk team is dat. En stop ook zeker bij de ENCI-groeve in Maastricht. Een prachtig voorbeeld van hoe een industrieel gebied is teruggegeven aan de natuur.

Share this story:

Meer Listed inspiratie

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.