Romantiek in Amsterdam! Luister naar Rocco.

Niet alleen Parijs is de stad van de liefde. Noem ‘Amsterdam’ waar ook ter wereld en mensen denken onmiddellijk aan drugs, Heineken en de Wallen. Maar weinig mensen weten dat Amsterdam naast deze rauwe kant een schat herbergt aan romantische verhalen en geheime plekjes. Ze kunnen niet wachten om zich aan jou te openbaren. Nieuwsgierig geworden? Mooi!

Hoi, ik ben Rocco, leuk je te ontmoeten!
Het is mijn passie om nieuwsgierige reizigers Amsterdam te laten ontdekken met een frisse blik! Als je op zoek bent naar een sightseeing ervaring die je meevoert buiten de plat gereden toeristische sporen, dan zijn mijn tours iets voor jou! Sta jij open om de stad vanuit een heel ander perspectief te zien? Wil je schoonheid ontdekken op plekjes die de massa nog niet heeft ontdekt? Ga dan met mij mee en ontdek waarom meer dan 4000 bezoekers van Amsterdam je voor gingen en laten we samen deze magische stad ontdekken! Ik ben mijn carrière begonnen als professioneel danser en choreograaf en gebruik nu mijn artistieke talent om creatieve en intieme tours te ontwerpen die de straten transformeren tot een podium; achter elke tegel en elke steen in Amsterdam zit een verhaal vol verwondering. Amsterdam is meer dan alleen mijn woonplaats; het is de stad waar ik zielsveel van houd en die ik tot in al zijn vezels ken. Bezoek Amsterdam en ik deel mijn passie met jou!

Tijdens de rondvaarten van Romantic Tour Amsterdam, ontdek je de intieme en sprookjesachtige kant van de stad. Zij laten de bekende hotspots achter je en je ervaart de stad op een persoonlijke manier. Je zult ontdekken dat de ziel van Amsterdam het meest intens tot leven komt in de rustige, verborgen hoekjes van de stad. Amsterdam is een betoverende stad en ze delen de boeiendste verhalen met jou. De romantische privé rondvaart tour is ideaal voor stellen die niet in een grote groep willen opgaan. Ben je op huwelijksreis of wil je een huwelijksaanzoek doen? Zij zorgen ervoor dat je dat kunt doen in een sfeer van intimiteit. Romantic Tour Amsterdam maakt van het bezoek aan Amsterdam een onvergetelijke ervaring, voor jou én je geliefde!

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van Romantic Tour Amsterdam brengen wij alvast twee tours onder de aandacht.

Romantische Avond Rondvaart AmsterdamWil je iets echt speciaals doen met je geliefde in Amsterdam tijdens Corona (Covid-19)? In de wintermaanden zijn de dagen kort en de nacht valt vroeg. Maar dan, na zonsondergang, springen er duizenden lichtjes aan. De oude koopmanshuizen twinkelen in het donker, de grachten schitteren en de stad komt tot leven met nachtelijke activiteit. Samen zorgen zij voor een moment van romantiek en verwondering wat van de stad een magische plek maakt. Op deze avond rondvaart door Amsterdam wordt je meegenomen op een klein avontuur door dit intieme stadslandschap. Zie jezelf over de grachten varen als de avond is gevallen. Allen bruggen lichten op en jij en je geliefde zitten dicht tegen elkaar aan met een heerlijk glas warme Glühwein in je hand op een verwarmde boot. De kleine, comfortabele en stille, elektrische boot zal ervoor zorgen dat het voelt alsof jullie de enigen zijn op het water. Nestel je samen onder zachte dekens en dobber langs de indrukwekkende 17e-eeuwse grachtenpanden, onder de beroemde Amsterdamse bruggen en zie hoe de Amsterdammers leven op hun woonboten. Terwijl je naar het geluid luistert van het kabbelende watert, vertelt je kapitein hartverwarmende verhalen. Ontdek Amsterdamse legendes en liefdesgeschiedenissen, en fascinerende details over de straten en architectuur van deze unieke stad. Geniet tussendoor van speciaal geselecteerde muziek die de ervaring compleet maakt. En ja, een avond rondvaart over de Amsterdamse grachten is net zo romantisch als het klinkt.

Een Uniek Huwelijksaanzoek in Amsterdam

Bij Romantic Tour Amsterdam weten ze heel goed hoe uitdagend het kan zijn om een huwelijksaanzoek te creëren dat je een leven lang niet meer vergeet. Een verrassing en toch tegelijkertijd met alle elementen waarvan je droomt. Uit ervaring weten ze dat een aanzoek een van de meest bijzondere momenten kan zijn in het leven van een liefdesstel. Daarom hebben ze ‘Huwelijksaanzoek in Amsterdam’ gecreëerd. Een unieke service voor het plannen van jouw aanzoek waar jij kunt ontspannen en Romantic Tour Amsterdam al het werk laat doen. Ze staan bekend om het creëren van een romantische sfeer en het vertellen van verhalen over Amsterdam. En ze gaan nu nog een stapje verder. Met een elegante en rustieke styling, heerlijk hapjes en drankjes op de juiste locatie, wordt dit een fantastisch gebeurtenis voor insta-vriendelijke liefhebbers. Je kunt een startpakket kiezen of je kunt je fantasie de vrije loop laten. Zij helpen je bij elke stap om van jouw Droomaanzoek een realiteit te maken.

Goed om te weten dat er ook romantische, historische wandeltochten en twee verschillende fietstochten te boeken zijn.
Ook de romantiek van Amsterdam ervaren? Neem dan via deze link contact op met Rocco!

Share this story:

Meer Listed inspiratie

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.