Boutiquehotel LUTTIK

Alkmaar, Noord-Holland

Aan de gracht en winkelstraat, centraler wordt het niet

Wandelend met een weekendtas door de straatjes van Alkmaar op weg naar Boutiquehotel LUTTIK kom je direct al ogen te kort. Vanuit het knusse winkelstraatje Fnidsen met diverse speciaal-winkeltjes loop je richting het grachtje en tref je de entree gesitueerd op een hoek tegenover het idyllische bruggetje Luttik-Ouddorp.

Het hotel ademt een gastvrije, knusse maar ook hippe sfeer uit. De eigenaren Geert en Hester hebben vanuit een geheel eigen visie een parel gerealiseerd met behalve 6 prachtige lichte kamers ook een leuke conceptstore en coffeebar. In de LUTTIK conceptstore verkopen ze niet alleen de producten, woonaccessoires en meubels die te vinden zijn in de hotelkamers en de coffeebar. Ze hebben de ‘LUTTIK- hotel-en coffeebar-collectie’ aangevuld met dameskleding, sieraden, tassen en lifestyleproducten. Allemaal in de sfeer en stijl van LUTTIK natuurlijk! Dus veel natuurlijke materialen, basic natuurlijke kleuren en producten met bij voorkeur een milieu en/of maatschappelijk verantwoorde achtergrond.

Terwijl we genieten van onze koffie zien we direct dat de coffeebar met Geert als barista ook de locals naar zich toe trekt voor even een gezellige klets en natuurlijk de heerlijke coffee to go.

Leuk weetje, alles in het hotel is te koop! Dus hangt er nu net de lamp die past in jouw huis, het is te koop, hoe leuk is dat!

Via de originele wat steile houten trap kom je bij de hotelkamers. Allemaal even mooi met houten vloer en lichte meubelen, en allemaal net even anders ingericht. Licht, sfeervol en ruimtelijk met heerlijke bedden. Vanuit de ramen heb je prachtig uitzicht op de gracht en de Alkmaarse binnenstad. Een tv is niet aanwezig op de kamer, daar is bewust voor gekozen en uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat je deze geen seconde mist.

LUTTIK ligt midden in het centrum van Alkmaar, dus alles is binnen handbereik. Denk aan de kaasmarkt, Hollands Kaasmuseum, Beatles museum, een stadswandeling, fietstour in en rondom Alkmaar, bootje huren en niet te vergeten: binnen no time lig je op het strand.

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Alkmaar, Noord-Holland

Listed tips in de omgeving

Boutiquehotel LUTTIK

Boutiquehotel LUTTIK niet beschikbaar? Check deze parels.

Villa Oldenhoff – Abcoude

Wij verlaten de snelweg en rijden langs de rivier de Holendrecht zo de polder in naar Villa Oldenhoff. Of je nu komt voor een vergadering in stijl of om je even een paar dagen te onttrekken uit de hectiek van alledag, Villa Oldenhoff heeft het.

Bed and Breakfast de WoerdT – Altforst

Boudewijn de Groot zong erover, een beetje sprookjesachtig, maar het Land van Maas en Waal bestaat echt! Terwijl we hard meezingen rijden we door het Land van Maas en Waal op weg naar Altforst voor een bezoek aan Bed and Breakfast De Woerdt13.

Stella Suites – Goirle

We zijn in het Brabantse dorp Goirle en we staan voor Stella Suites, een in Jugendstil gebouwd boutique hotel. Stijlvolle suites en prachtige details. Creatieve sessie? Directiemeeting? Presentatie? Strategisch weekend? Dan is Stella’s Salon is dé plek.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.