De Dorpswoning

Leende, Noord-Brabant

Je even een echte Brabander voelen tussen de locals

Listed is altijd op zoek naar stijlvolle vakantiewoningen waarbij je je écht thuis voelt. De dames Lian en Ellen van De Dorpswoning hebben het concept ‘écht thuis voelen’ helemaal begrepen. De Dorpswoning, letterlijk is dat: een huis in het dorp. En dat is precies wat je kunt verwachten als je hier komt.

Logeren in het dorp, zonder je toerist te voelen, even leven als een local. Je ‘woont’ in één van de dorpswoningen in het mooie Leende, Leenderstrijp of Borkel en Schaft. Gewoon, tussen de Brabanders. De woningen, variërend van een oude schapenstal tot een karakteristieke pastorie, zijn geschikt voor 2-14 personen. Allemaal even warm, sfeervol en luxe ingericht (verse bloemen!) en gelegen in het Brabantse land.

Ben je toe aan een paar dagen of weken zorgeloos genieten in een comfortabel huis met heel veel ruimte eromheen? Kom dan vakantie vieren bij bij De Dorpswoning. Logeer samen met je lief, je gezin, familie of vrienden in één van de dorpswoningen in en om het Leenderbos (NB). Geniet van de prachtige natuur en kom helemaal tot rust. Lian en Ellen zijn niet alleen heel gemoedelijk, ook inspirerend. Ze heten je persoonlijk welkom met een kop koffie en voorzien je van alle nodige tips voor de omgeving. En er is ook een eigen app van De Dorpswoning. Die geeft je informatie over gezellig restaurants in de buurt, shop-mogelijkheden, en leuke lokale activiteiten die vaak net even anders zijn dan je gewend bent. Laat je verrassen of overleg vooraf met de dames.

Oh ja, belangrijk, huisdieren zijn van harte welkom. Uit ervaring weten Lian en Ellen dat een paar dagen weg zonder je huisdier niet altijd compleet is. Daarom mag je hond, kat of paard gewoon mee naar De Dorpswoning. Voor de niet-hondenliefhebbers: ze hebben een fantastisch schoonmaakteam.

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Leende, Noord-Brabant

Listed tips in de omgeving

De Dorpswoning niet beschikbaar? Check deze parels.

Villa Kranenbergh – Bergen

Aan één van de mooiste lanen van kunstenaarsdorp Bergen bevindt zich Villa Kranenbergh. Een verblijf op zichzelf, een Boutique hotel, maar nog meer een “Villa” zoals ze zelf zeggen. Ook een fijne plek voor een zakelijke meeting.

La Paulowna Boutique Hotel – Den Haag

Opvallend is dan de rust en de Franse sfeer van het Anna Paulownaplein. Een plein omringd door diverse horeca en: het prachtige pand van La Paulowna Boutique Hotel. Een fijn hotel, kleinschalig, gastvrij, sfeervol, mooi en duurzaam.

Bedstay op 8 – Dalen

Deze B&B is omgeven door een ruime tuin met zwembad, sauna en diverse zitjes. De BBQ wordt regelmatig opgestookt voor heerlijke Bedstay menu’s en workshops. Een heerlijke plek voor stellen, gezinnen, vrien(inn)en en kleine groepen.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.