De Vier Patriciërs Boutique Suites

Middelburg, Zeeland

Genieten van de warme hospitality aan het Damplein 

Waar vroeger een herberg en luxe woning in een monumentale pand uit 1650 zat, voert nu hospitality de boventoon bij Boutique Suites De Vier Patriciërs. Een luxe B&B met vier boutique suites in Middelburg. Geopend in 2019, gelegen aan het Damplein en binnen een paar minuten ben je wandelend in hartje centrum.

De suites liggen op de 1e verdieping en zijn te bereiken via de trap of lift. Ze hebben ieder een eigen stijl en interieur, comfortabele Auping bedden en fijne badkamers. Bij warm weer kun je gebruik maken van de airco. De drie suites aan de voorzijde kijken uit op het Damplein en hebben een badkamer met inloopdouche. De laatste suite is een bijzondere kamer door de rustige ligging aan het steegje ‘Pauwpoort’. Deze heeft een badkamer met inloopdouche en bad. Op dezelfde etage als de suites vind je de ontbijtruimte. Liever op de kamer ontbijten? Ook dat is geen probleem. Tips voor de omgeving nodig? Hostess Soeminie deelt ze graag met je.  

De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, kent een rijk verleden die tegenwoordig nog goed is terug te zien. De stad heeft ruim 1100 monumenten, maar de vele pleintjes, winkels, horeca en evenementen zorgen ervoor dat het meer dan een bezoekje waard is. Middelburg was ooit de middelste burcht op het (schier)eiland Walcheren. Het is niet moeilijk te raden waar de naam dus vandaan komt. De stad ontwikkelde zich tot een echte handelsstad met stadsrechten en was in de VOC-tijd op Amsterdam na, de belangrijkste stad van Nederland. In het centrum van Middelburg zijn nog veel panden te zien die herinneren aan deze periode. Zoals gezegd telt Middelburg vele rijksmonumenten. Tijdens een bombardement in de Tweede Wereldoorlog had de stad veel te lijden, maar werd nadien weer (bijna) volledig opgebouwd. De bekendste monumenten in Middelburg zijn het Stadhuis en de Abdij. 

De dorpen Zoutelande, Vlissingen, Veere en Domburg zijn de toeristische trekpleisters van Zeeland en gemakkelijk bereikbaar vanuit de B&B. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken op Walcheren en Zeeland. Hostess Soeminie deelt haar tips graag met je. Zin om uit te waaien? Binnen 10 minuten met de auto of binnen 25 minuten met de fiets sta je op het strand. 

Nieuwsgierig naar de B&B en naar Middelburg? Check dan alvast de beschikbaarheid voor je volgende uitje in Nederland. 

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Middelburg, Zeeland

Listed tips in de omgeving

De Vier Patriciërs Boutique Suites

De Vier Patriciërs Boutique Suites niet beschikbaar? Check deze parels.

Stella Suites – Goirle

We zijn in het Brabantse dorp Goirle en we staan voor Stella Suites, een in Jugendstil gebouwd boutique hotel. Stijlvolle suites en prachtige details. Creatieve sessie? Directiemeeting? Presentatie? Strategisch weekend? Dan is Stella’s Salon is dé plek.

Magnolia Spring – Bergen

“Ontdek wat rust, ontspanning en ruimte in Magnolia Spring met je kan doen! Je komt weer opgeladen, geïnspireerd en vrolijk thuis.” Volgens ons dé ideale plek voor een paar dagen luxe en slow-living met z’n tweeën. 

Ecolodges ’t Lennepserf – Veessen

Zes prachtige lodges, duurzaam gebouwd in landschappelijke eigentijdse boerderijstijl. Voorzien van alle luxe en comfort waar je echt even bij kunt tanken met je partner, gezin of met vrienden. Ook zeer geschikt als (zakelijke) groepsaccommodatie.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.