De Vijf Suites

Elp, Drenthe

Genieten in een oase van rust

Soms vallen we in herhaling maar het blijft toch echt heel fijn wanneer je een verblijf binnenwandelt en een prettige ontspannen geur je tegemoet treedt. Neem daarbij de gastvrijheid van Ruthy en Wil, de eigenaren van deze prachtige B&B, en je voelt je direct thuis.

Dichtbij Orvelte ‘één van de mooiste en oudste dorpen van Nederland’, in het kleine pittoreske dorpje Elp, hebben Ruthy en Wil hun monumentale boerderij en Rijksmonument uit de 18e eeuw prachtig verbouwd tot een heerlijk B&B ‘De Vijf Suites’.

Vijf mooie ruime luxe suites, verschillend met ieder een eigen karakter en allemaal even sfeervol. Uiteraard met alle comfort die een verblijf zo prettig maken. De Vijf Suites staat voor ontspannen, voor rust, rust en nog eens rust. Of je nu een saunarondje maakt, een boek leest in de bibliotheek of gewoon languit lounged. Of je nu door de ruimtes wandelt en geniet van het design, de kunst, de mooie doorkijkjes en fraaie uitzichten. Of bij mooi weer van een drankje en het uitzicht geniet op het buitenterras. Je komt hier tot rust en even hoef je niets!

De ontbijtruimte van de B&B –kijk wat een mooi balkenplafond- heeft een prachtige keuken waar de gasten zelf gebruik van mogen maken en waar ook het ontbijt geserveerd wordt. Dat is nou genieten. Ruthy en Wil, zelf ‘geëmigreerd ‘ uit de Randstad snappen helemaal wat dat is.

Ook de omgeving van de B&B is meer dan de moeite waard. Zo wandel je vanuit de B&B direct naar Nationaal Park Drentsche AA waar de Schotse hooglanders grazen. Bezoek het historische dorp Orvelte, de Hunebedden en Herinneringskamp Westerbork. Of huur een fiets of een scooter om de prachtige omgeving te ontdekken. Misschien goed om te weten: De Vijf Suites ligt vlakbij het Pieterpad.

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Elp, Drenthe

Listed tips in de omgeving

De Vijf Suites niet beschikbaar? Check deze parels.

Bed and Breakfast de WoerdT – Altforst

Boudewijn de Groot zong erover, een beetje sprookjesachtig, maar het Land van Maas en Waal bestaat echt! Terwijl we hard meezingen rijden we door het Land van Maas en Waal op weg naar Altforst voor een bezoek aan Bed and Breakfast De Woerdt13.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen – Leersum

Wat een prachtige locatie en wat een stijlvol eigentijds hotel. Koninklijk, en toch knus. Bovendien een inspirerende vergaderlocatie, en zeker ook geschikt voor speciale arrangementen in groepsverband. En ook de plek om culinair te genieten.

Hotel de ABDIJ – Dokkum

Hotel De Abdij ademt helemaal de tijd van vroeger, maar dan wel in een modern en luxe jasje. Balkenplafonds, natuurtinten, een prachtig authentieke binnenplaats, fijn. Het oude en nieuwe gedeelte van Hotel de Abdij gaan mooi in elkaar over.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.