Bed and Breakfast de WoerdT

Altforst, Gelderland

Romantisch fris, hotel chique. 

Boudewijn de Groot zong erover, een beetje sprookjesachtig, maar het Land van Maas en Waal bestaat echt! Terwijl we hard meezingen rijden we door dit land op weg naar Altforst om een bezoekje te brengen aan Bed and Breakfast De WoerdT.

Wat een rustgevende, mooie, stijlvolle B&B treffen we aan. Wat ons op voorhand aantrok, de prachtige verbouwde stal, maakt onze verwachtingen meer dan waar. Bij binnenkomst ervaar je direct de luxe, de lounge met ontbijtruimte, prachtig meubilair, waaronder de mooie chesterfield, luxe tinten als goud, taupe, zwart, creme en nachtblauw.

De vijf stijlvolle kamers, nee Suites, hebben allemaal een eigen thema. De Roze suite is romantisch fris. De Gouden suite is ‘hotel chique’ net als de vide Luxe, maar in de Gouden suite vind je een water – boxspring bed. In de Luxe vide heb je een eigen zithoek naar terras. De Vide flower is zacht romantisch en de Vide Natuurlijk geeft je een echt ‘landelijk buiten’-gevoel. Alle suites hebben fraai zicht naar buiten en een terras waarop je heerlijk van het uitzicht en de rust kunt genieten. Bij deze B&B kun je terecht van bruidspaar tot vriendinnenclub.

Vanuit je B&B ben je zo bij ‘De Gouden Ham’, een prachtig gelegen recreatiegebied, eigenlijk de uiterwaarden van de Maas. De Tuinen van Appeltern en Stoomgemaal de Tuut liggen er om de hoek. En natuurlijk kun je fietsen over de dijken, naar de verstilde dorpjes in de omgeving, en langs de vele bloesembomen in de lente, heerlijk. Even een stad bezoeken: ja leuk! Nijmegen is heel dichtbij, Arnhem en Den Bosch niet veel verder. En ga je naar Tiel, neem dan de pont in Wamel en kruis de Waal over, de drukst bevaren rivier van Europa. 

De WoerdT, Nienke Mostert, de eigenaresse, mag trots zijn op het pareltje wat ze hier heeft gerealiseerd. Wij zeggen: ga het ervaren!

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Altforst, Gelderland

Listed tips in de omgeving

Bed and Breakfast de WoerdT

Bed and Breakfast de WoerdT niet beschikbaar? Check deze parels.

Vesting Hotel Naarden – Naarden

Het is fijn binnenkomen in de gezellige lounge van dit pittoreske hotel, open haard aan, een heerlijke kop koffie, krantje, fijn. Vesting hotel Naarden voelt als een heerlijke huiskamer voor iedereen die even van een hapje en een drankje wil genieten.

Poorter Boutique Hotel – Brielle

Je kent het gevoel vast ook; de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. Bij Brielle hadden we dat, iets met: zeehelden, Spanjaarden, vestingstad en 80- jarige oorlog... En laat nu net Brielle een prachtig hotel rijker zijn!

Het Spoorhuis – Uithoorn

In Uithoorn treffen we aan rivier de Amstel, in een prachtig monumentaal Stationsgebouw uit 1912, B&B Het Spoorhuis aan. Een fijne plek voor een overnachting, borrel, lunch of diner. Maar ook zeker een fijne plek voor een zakelijke meeting.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.