Dorpsherberg De Roskam

Nunspeet, Gelderland

Parel in ‘t groen

‘Het inspirerende hart van de Veluwe’ lezen we. Daarom rijden we op deze zonnige middag richting de Veluwe om te landen in het pittoreske Nunspeet. Tegenover de kerk aan een autoloze straat ligt Dorpsherberg de Roskam. Leuk historisch weetje is dat dit altijd al een herberg is geweest. Er leeft zelfs een bijna mythisch verhaal dat er zelfs een buitenechtelijk koningskind heeft gewoond…

In 2017 kwam de herberg te koop en Anna Frens, voormalig stewardess, wist: dit wordt mijn project. Bij binnenkomst valt direct de ontspannen en huiselijk gastvrije sfeer ons op. In het restaurant en bij de bar is met veel aandacht gewerkt aan een zeer warme inrichting met grappige details. Een vrolijk behang, oorspronkelijke muur, oude fiets omgebouwd tot receptiebalie en een huiskamer waarin je een duik kunt nemen in de historie van de herberg. In de kast tref je o.a. een oud gastenboek en notitieblokje aan van de oude herbergier. Ook valt je oog direct op prachtige kunstwerken. Die vind je verder door het hele hotel.

Het hotel heeft 10 zeer fijne kamers, rustig ingericht met prachtige natuurtinten, houten plafondbalken en allemaal met uitzicht. De luxe kamers zijn voorzien van airco en hebben bovendien een dakterras. Alle kamers hebben bedden van coco-mat, handgemaakt en gemaakt met natuurproducten.

Vanuit de herberg kun je alle kanten op. De Veluwe, het Veluwemeer, de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Volop fiets- en wandelroutes en natuurlijk watersport. En na een dag op pad is één ding zeker: het is weer fijn thuiskomen in Dorpsherberg de Roskam bij herbergier Anna. Bestel een Speciaal Biertje, of een wijntje, ontspan lekker op jezelf, of geniet van een goed gesprek aan de Stamtafel.

Anna Frens over de aansluiting van de Dorpsherberg de Roskam bij Listed ‘Wij willen graag deel uitmaken van het palet van bonbons dat gepresenteerd wordt door Listed. Wij zijn een onontdekt snoepje op De Veluwe en net zoals Listed gaan wij ook voor de unieke, net-even-anders en met zorg omringde uitstraling.”

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Nunspeet, Gelderland

Listed tips in de omgeving

Dorpsherberg De Roskam

Dorpsherberg De Roskam niet beschikbaar? Check deze parels.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen – Leersum

Wat een prachtige locatie en wat een stijlvol eigentijds hotel. Koninklijk, en toch knus. Bovendien een inspirerende vergaderlocatie, en zeker ook geschikt voor speciale arrangementen in groepsverband. En ook de plek om culinair te genieten.

Magnolia Spring – Bergen

“Ontdek wat rust, ontspanning en ruimte in Magnolia Spring met je kan doen! Je komt weer opgeladen, geïnspireerd en vrolijk thuis.” Volgens ons dé ideale plek voor een paar dagen luxe en slow-living met z’n tweeën. 

ZenZez Hotel & Lounge – Apeldoorn

Als je over de Veluwe richting Apeldoorn rijdt, kun je niet anders dan je verheugen op een paar ontspannen dagen in het groen. ZenZez Hotel & Lounge, een kleinschalig boutiquehotel in een prachtig gerenoveerde Jugendstil villa uit 1904.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.