Inspiratie locatie Keur 16

Schijndel, Noord-Brabant

Een stoere industriële veelzijdige locatie 

De rit hier naartoe geeft een heerlijk vrij gevoel. Wat een fantastische plek is dit. En hoe fijn is dat Mariëlle en Robin de Vaan besloten om deze plek met anderen te delen. Hun reis begon 5 jaar geleden met de aankoop van een boerderij op de Keur in Schijndel. Het eerste wat ze zelf ervoeren was de rust, een soort van vakantiegevoel. En ik begrijp ze volkomen! De afgelopen jaren hebben ze veel mensen gesproken en geïnventariseerd waar er behoefte aan is. Nu verhuren ze Keur 16 aan alle enthousiastelingen. Voor fotoshoots, workshops, vergaderingen, retraite, meditatie, ceremonies, netwerken en brainstormsessies. En mocht je nog een aparte ruimte willen voor de visagist en hairstylist? In overleg is er ook een kapsalon beschikbaar.  

De industriële ruimte binnen
De ruimte van de voormalige koestal is 80m2. Een heerlijke lichte locatie. Het daglicht is hier een belangrijke rol. En zo tegen het eind van de middag, begin van de avond, zijn de Golden Hours fantastisch. Deze industriële ruimte is geschikt voor heel veel doeleinden. De ruimte heeft de nog originele wanden en er zijn enkele props standaard aanwezig. Denk aan een schommel, oude houten trap, oude chesterfield bank, schraag, vintage kastje, pauwenstoel, 10 houten klapstoeltjes, een tafel, vintage Perzische tapijten en een oude houten deur.  

De idyllische locatie buiten  
Het heeft ook een fantastisch buiten. Neem plaats op de grote ronde bank bij de vuurschaal en geniet van een knisperend vuurtje, lage zon én marshmallows. Tussen de fruitbomen aan lange tafels of achter op het veld je meditatie houden. Maak een wandeling door de natuur en schuif daarna aan voor een heerlijke lunch in het open veld.  

De locatie is de afgelopen maanden al veel gebruikt. Afwisselend… dat is het hier zeker. Om je een idee te geven van de mogelijkheden. Er was er een styledwedding fotoshoot in Italiaanse sferen. Een teamdag waarbij gebruik kon worden gemaakt van een prosecco trailer. Een retraite met meditatie en diverse ceremonies. En heel veel verschillende fotoshoots, ook voor commercieel gebruik zoals nieuwe kledinglijnen.  

Dus zoek je een toffe industriële locatie? Waar in overleg heel veel mogelijk is. Listed heeft hem voor je gevonden. Keur 16; een echt inspirerende plek in het buitengebied van Schijndel. Hier laat je je creativiteit stromen en kom je tot de mooiste ingevingen. 

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Schijndel, Noord-Brabant

Listed tips in de omgeving

Inspiratie locatie Keur 16

Inspiratie locatie Keur 16 niet beschikbaar? Check deze parels.

De Dorpswoning – Leende

Logeren in het dorp, zonder je toerist te voelen, even leven als een local. Je ‘woont’ in één van de dorpswoningen in het mooie Leende, Leenderstrijp of Borkel en Schaft. Gewoon, tussen de Brabanders. Hier kom je tot rust.

Hotel Nobel Ameland – Ballum

"Hét hotel en restaurant op Ameland voor de levensgenieter". Zin in rust, luxe, gastvrijheid, eilandgevoel, ongedwongen sfeer? Of met je team of collega's op pad? Ga dan naar Nobel. Je bent er welkom én proef zeker een Nobeltje.

Boutiquehotel LUTTIK – Alkmaar

Wandelend met een weekendtas door de straatjes van Alkmaar op weg naar Boutiquehotel Luttik kom je direct al ogen te kort. Vanuit het knusse winkelstraatje Fnidsen loop je richting het grachtje en tref je de entree gesitueerd op de hoek bij de brug.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.