PLUK Trainingslocatie

Dongen, Noord-Brabant

Duurzame trainingslocatie waar nieuwe plannen prima ontkiemen  

PLUK trainingslocatie: een landelijk gelegen parel tussen Breda en Tilburg. Een Rijksmonument met een geschiedenis van wel 300 jaar. Wat een uitstraling. Wat direct opvalt is dat het op een respectvolle manier vol liefde is verbouwd. Ooit een fruitlandgoed en nu een plek vol ruimte en privacy om te sparren, brainstormen en waar nieuwe plannen ontkiemen. De trotse PLUK eigenaren Connie van Marrewijk en Maarten Rodenburg doen er alles aan om je aan het eind van de dag met de mentale oogst naar huis te laten gaan. Want alles wat je aandacht geeft, groeit! 

PLUK heeft drie verschillende ruimtes, elk met een eigen sfeer en mogelijkheden passend bij het doel van de meeting. Je kunt gebruikmaken van de weidse tuin, de fruitboomgaard en het terras bij de zwemvijver. Er zijn genoeg mogelijkheden om tijdens je meeting een frisse neus te halen, of een werkvorm in de buitenlucht te doen. Neem een kijkje in de kas of moestuin. Pluk verse kruiden. Zelfs vergaderen met een grasspriet tussen je tenen behoort tot de opties.

De hoofdlocatie is OOGST. De monumentale schuur van de fruitboerderij, oftewel het oude Koelhuis, waar vroeger de oogst uit de boomgaard werd opgeslagen. Het is een multifunctionele ruimte met beneden een ontvangstruimte. Dit is tevens dé plek voor de lunch, borrel of diner. Op de bovenverdieping is ruimte om te vergaderen/trainen voor groepen tot 18 personen. 

Het tuinhuis BLOESEM heeft een houtkachel en eigen keuken met koelkast en koffiemachine. Hier kun je terecht met een groep tot 8 personen. Bij mooi weer kan de glazen harmonica schuifpui helemaal open voor een optimale buitenervaring. Op het terras onder de veranda is ruimte voor de lunch of een inspirerend gesprek. 

KIEM biedt twee break-out rooms, voor 4-5 personen in het houten bijgebouw op de binnenplaats. Ideaal om ideeën te laten ontkiemen, samen te sparren of een creatieve brainstorm te doen. De fraai afgetimmerde ruimte en het uitzicht op de moestuin en fruitboomgaard brengen je in de juiste sfeer. Op de bovenverdieping vind je 4 coole hangstoelen om tijdens een intensieve meeting even te chillen of voor een goed gesprek. 

Connie over PLUK: “Zelf ervaar ik elk seizoen de groei- en ontwikkelingscyclus in onze eigen tuin en boomgaard als iets magisch, waardoor ik de natuur als een spiegel voor organisatievraagstukken ben gaan zien. Ik zie parallellen rondom thema’s als samenwerking, talentontwikkeling, en oplossen van strategische dilemma’s. Mijn jarenlange werkervaring als consultant bij verschillende bedrijven stelt mij in staat om bij te dragen aan de inhoud of de vorm van een teamdag, zodat onze gasten zich kunnen concentreren op het behalen van het doel. De natuurlijke cyclus van de fruitboomgaard biedt een geweldige inspiratie voor bloei en ontwikkeling van teams waarbij de focus wisselt per seizoen, net als in de natuur”.  

De favoriete kleur van PLUK is GROEN. Het ligt niet alleen midden in het groen, er worden ook zoveel mogelijk groene keuzes gemaakt. Aanwezige zonnepanelen op het Tuinhuis voorzien in zonne-energie, de warmtepomp verwarmt, koelt én ventileert de locatie met de warmte uit de buitenlucht. Voor het opladen van elektrische auto’s zijn enkele parkeerplaatsen uitgerust met laadpalen. De biologische moestuin en fruitboomgaard voorzien in verse groenten en fruit, en verder maken ze zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. 

Samen brainstormen, trainen, vergaderen in combinatie met een activiteit? Er is van alles mogelijk, zowel op het eigen terrein als daarbuiten. Een natuurworkshop, lokale bierproeverij, yogasessie, kookworkshop… het kleine maar fijne team van PLUK denkt graag met je mee. Bij PLUK kun je niet overnachten, maar ook hiermee helpen ze graag op weg.

Op zoek naar een kleinschalige, duurzame vergaderlocatie in het groen? Organiseer jouw eigen teamsessie en laat je inspireren door de natuur, de tuin en het buitenleven bij PLUK trainingslocatie. 

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Dongen, Noord-Brabant

Listed tips in de omgeving

PLUK Trainingslocatie

PLUK Trainingslocatie niet beschikbaar? Check deze parels.

Heilige Nachten

De unieke locaties van Heilige Nachten bieden een bijzondere overnachting. Maar zijn ook toffe locaties voor een fotoshoot of inspirerende zakelijke bijeenkomst. Van indrukwekkend groot, tot knusse 'huiskamer', van Brabant tot Groningen. Welke kies jij?  

Villa Verde – Bunde

Zuid Limburg, Villa Verde in Bunde, daar vinden we twee vakantiehuisjes aan de rand van Maastricht. Zodra we bij Villa Verde aan komen rijden, valt direct op hoe fijn het zonlicht op het erf valt. Genieten van de rust van het Bunderbos en dicht bij Maastricht.

Chateauhotel De Havixhorst – De Schiphorst

Ga mee naar een echt Chateau. Het statige hek gaat open en via een even statige en prachtige oprijlaan wandelen we naar de Havixhorst, een chateauhotel met subliem restaurant gelegen in het prachtige Zuid-Drenthe.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.