Stella Suites

Goirle, Noord-Brabant

Cozy overnachten bij Stella

Ja een echt Listed verblijf! Al voor de entree voelt het goed. We zijn in het Brabantse dorp Goirle, een dorp met elan, gelegen in een prachtige omgeving. En we staan voor Stella Suites, een in Jugendstil gebouwd boutique hotel. Dit is geschiedenis, dat voel je. Bij het binnenlopen van Stella Suites vallen direct de prachtige oude foto’s op, her en der aan de wand. Dat wekt onze interesse en vraagt om uitleg. Huize Stella, zo heette dit pand ooit. De vroegere textielfabrikant trouwde zijn Wit Russische Stella en vernoemde zijn pand naar zijn Wit Russische vrouw.

Marleen Sala, de eigenaresse van Stella Suites, is erin geslaagd om oude tijden te laten herleven in dit Boutique hotel, met zijn 8 prachtige suites, gestyled in de meest warme, mooie kleuren met behoudt van de oorspronkelijke details. Prachtige glas in lood ramen, decoraties en mooie hoge plafonds met fraaie ornamenten.

Geen enkele suite is hetzelfde, toch hebben ze 1 overeenkomst: er zijn geen concessies gedaan op het ontwerp en comfort. “Bij Stella slaap je in de allerbeste bedden, die van Morph Design. En wij kunnen het weten, want we slapen er thuis zelf in” zegt Marleen.

‘Slapen, ontspannen, genieten’, dat is wat je hier krijgt. Enfin, werken kan ook. Het team van Stella Suites legt haar gasten graag in de watten en heeft als missie hun verblijf tot een ware experience te maken, afgestemd op je wensen. Dat is nou echt Listed! Voor de foodies de beste plekjes voor een heerlijke lunch, picknick of diner, voor de wandelaars en fietsers de mooiste routes, voor de relaxers de fijnste wellness experience en voor de zakelijke gast de meest inspirerende omgeving.

Creatieve sessie? Directiemeeting? Presentatie? Strategisch weekend? Stella’s Salon is dé plek waar ruimte, rust en inspiratie samenkomen om de volledige focus te hebben op jouw meeting.

Een geslaagde experience, de samenwerking tussen Stella Suites en Listed.

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstige prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Goirle, Noord-Brabant

Listed tips in de omgeving

   

Stella Suites niet beschikbaar? Check deze parels.

Stadsherberg – Alphen aan den Rijn

De Stadsherberg, ooit de Hoofdmeesterswoning, is een boutiquehotel in een statig pand aan de Raadhuisstraat. “De herberg is bedoeld als ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, welkom is om te eten, drinken en overnachten.

Atelier Raamwerk – Deventer

Atelier Raamwerk is een plek om te overnachten op heerlijke bedden tussen de kunstwerken. Waar je ook kunt vergaderen of brainstormen. En of je nu komt met je partner, vrienden, collega's, familie.. je bent er welkom! 

PLUK Trainingslocatie – Dongen

Ooit een fruitlandgoed, nu een plek vol ruimte en privacy om te sparren, brainstormen en waar nieuwe plannen ontkiemen. Laat je inspireren door de natuur, de tuin en het buitenleven. Tips om te overnachten delen ze graag met je.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.