The Roosevelt

Middelburg, Zeeland

Warme luxe in het centrum van Middelburg

In het hart van de oude middeleeuwse Zeeuwse stad Middelburg bezoeken we The Roosevelt.

Een hotel met een klassieke uitstraling, historisch ook, maar door zijn kleuren en meubilair voelt het heel eigentijds aan. Het zal geen verrassing zijn dat het hotel is vernoemd naar de voormalig President van de V.S. Franklin Delano Roosevelt, die zijn roots heeft in Nederland en Zeeland. Leuk is dan ook dat zijn kleinkinderen in 2016 aanwezig zijn geweest bij de opening van het hotel.

Het is echt een hotel waar je geweest moet zijn, door de bijzondere sfeer, de warme ontvangst en de unieke stijl en inrichting. De 25 kamers zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht. In de tuin kun je op een zonnige dag fijn ontbijten of drink hier een drankje aan het eind van de middag. Ook bevindt zich hier de wellness, die je privé kunt afhuren. De lobby van Boutiquehotel The Roosevelt heet The Lounge Wine & Dine. In een warme sfeer geniet je hier van wereldse gerechten met daarnaast een uitgebreide selectie van hoogwaardige wijnen en verrassende cocktails. Overal in de wereld zijn hotelbars en lobbies de ontmoetingsplek waar iedereen, hotelgast en locals afspreken om wat te drinken en een hapje te eten.The Lounge Wine & Dine is die plek in Middelburg!

De Presidential Suite is de parel van het hotel. Met zijn hoge plafond, een prachtige parketvloer, bijzondere ‘kroonluchters’ hoge ramen en een rijke inrichting het best te benoemen als jaren ‘50 Chic. Vergaderen of een bijeenkomst op een bijzondere locatie? Ook dat kan in de Presidential Suite.

Als stad heeft Middelburg ook zoveel te bieden. Als voormalig handelsstad uit de VOC-tijd, met fraaie grachten, kronkelige straatjes, prachtige poortjes en wel meer dan 1200 (veelal gerestaureerde) historische monumenten kom je ogen te kort. Ontdek het te voet, met de rondvaartboot of met een van de fietsen die je bij The Roosevelt kunt huren. Uiteraard zijn de stranden niet ver weg. En een absolute must see: de Deltawerken. Kortom, op naar Zeeland!

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Middelburg, Zeeland

Listed tips in de omgeving

The Roosevelt niet beschikbaar? Check deze parels.

Tuynloodz Appartementen – Beers

Hou je van Ibiza? Dan moet je naar Beers in Brabant. Het overkwam ons. Midden in het agrarisch landschap van Oost-Brabant rijden we een oprijlaan op en vragen onszelf in eerste instantie af of dat we hier wel goed zijn. Maar dan lijkt het of we op Ibiza zijn.

ZenZez Hotel & Lounge – Apeldoorn

Als je over de Veluwe richting Apeldoorn rijdt, kun je niet anders dan je verheugen op een paar ontspannen dagen in het groen. ZenZez Hotel & Lounge, een kleinschalig boutiquehotel in een prachtig gerenoveerde Jugendstil villa uit 1904.

Suite Hotel Pincoffs – Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs is stijlvol ingericht met een mix van monumentale details, design en krachtige fotografie. Mooie ruime kamers en een aantal prachtige corner suites. Stijlvol & duurzaam vergaderen, met toffe breaks? Boek dan de boardroom.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.