The Roosevelt

Middelburg, Zeeland

Warme luxe in het centrum van Middelburg

In het hart van de oude middeleeuwse Zeeuwse stad Middelburg bezoeken we The Roosevelt.

Een hotel met een klassieke uitstraling, historisch ook, maar door zijn kleuren en meubilair voelt het heel eigentijds aan. Het zal geen verrassing zijn dat het hotel is vernoemd naar de voormalig President van de V.S. Franklin Delano Roosevelt, die zijn roots heeft in Nederland en Zeeland. Leuk is dan ook dat zijn kleinkinderen in 2016 aanwezig zijn geweest bij de opening van het hotel.

Het is echt een hotel waar je geweest moet zijn, door de bijzondere sfeer, de warme ontvangst en de unieke stijl en inrichting. De 25 kamers zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht. In de tuin kun je op een zonnige dag fijn ontbijten of drink hier een drankje aan het eind van de middag. Ook bevindt zich hier de wellness, die je privé kunt afhuren. De lobby van Boutiquehotel The Roosevelt heet The Lounge Wine & Dine. In een warme sfeer geniet je hier van wereldse gerechten met daarnaast een uitgebreide selectie van hoogwaardige wijnen en verrassende cocktails. Overal in de wereld zijn hotelbars en lobbies de ontmoetingsplek waar iedereen, hotelgast en locals afspreken om wat te drinken en een hapje te eten.The Lounge Wine & Dine is die plek in Middelburg!

De Presidential Suite is de parel van het hotel. Met zijn hoge plafond, een prachtige parketvloer, bijzondere ‘kroonluchters’ hoge ramen en een rijke inrichting het best te benoemen als jaren ‘50 Chic. Vergaderen of een bijeenkomst op een bijzondere locatie? Ook dat kan in de Presidential Suite.

Als stad heeft Middelburg ook zoveel te bieden. Als voormalig handelsstad uit de VOC-tijd, met fraaie grachten, kronkelige straatjes, prachtige poortjes en wel meer dan 1200 (veelal gerestaureerde) historische monumenten kom je ogen te kort. Ontdek het te voet, met de rondvaartboot of met een van de fietsen die je bij The Roosevelt kunt huren. Uiteraard zijn de stranden niet ver weg. En een absolute must see: de Deltawerken. Kortom, op naar Zeeland!

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstige prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Middelburg, Zeeland

Listed tips in de omgeving

The Roosevelt niet beschikbaar? Check deze parels.

De Dorpswoning – Leende

Logeren in het dorp, zonder je toerist te voelen, even leven als een local. Je ‘woont’ in één van de dorpswoningen in het mooie Leende, Leenderstrijp of Borkel en Schaft. Gewoon, tussen de Brabanders. Hier kom je tot rust.

Hotel Mondragon – Zierikzee

We rijden kriskras door Zierikzee en via een smal poortje rijden we de kade van de Oude haven op, met aan onze rechterhand Hotel Mondragon. Een heerlijke plek om te overnachten, culinair te genieten, te vergaderen en te vieren.

PLUK Trainingslocatie – Dongen

Ooit een fruitlandgoed, nu een plek vol ruimte en privacy om te sparren, brainstormen en waar nieuwe plannen ontkiemen. Laat je inspireren door de natuur, de tuin en het buitenleven. Tips om te overnachten delen ze graag met je.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.