Van Rossum Stadshotel

Woerden, Utrecht

Hollandse gezelligheid in een modern jasje!

Woerden binnenrijdend valt ons opnieuw op hoe verrassend het is. In het Groene Hart, dichtbij Utrecht ligt dit mooie Vestingstadje, van oudsher de boerenmarktstad voor boeren en buitenlui. We wandelen richting het plein waar in het oude Arsenaal in een Rijksmonument uit 1762 Van Rossum Stadshotel, Café en Restaurant is gevestigd.

In dit zeer sfeervolle boutique hotel is genereuze gastvrijheid het adagium. En dat merk je aan alles. Een hotel dat bovendien maatschappelijk verantwoord onderneemt en hiervoor is gecertificeerd door diverse organisaties. De ruime kamers en suites met comfortabele Auping bedden, zijn al net zo markant. De rode executive suite, heerlijk, niet voor niets vaak geboekt als bruidssuite. Ook fijn, gezellig en intiem, in veel kamers, het bad gewoon in de ruimte. En de robuuste eikenhouten balken maken het plaatje af.

Van Rossum café en restaurant is in de wijde omtrek ‘the place to be’. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart van Holland. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van hun keuken. ‘Producten uit de polder, dan weet je wat je eet’ en ‘wat je van dichtbij haalt is zeker zo smakelijk.’ Voor iedereen die houdt van gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen. Het buitenterras ligt direct aan het levendige plein.

Naast eten, drinken en slapen kun je bij Van Rossum ook vergaderen in het vergaderhuis. Hier beschik je over een eigen keuken met goedgevulde koelkast en een ruim dakterras, die ook als break-out ruimte gebruikt kan worden Kortom laat je inspireren of neem contact op met Listed voor een tailormade aanvraag naar van Rossum Stadshotel.

Buiten het hotel is vestingstad Woerden de perfecte uitvalsbasis voor een duik in de natuur van het Groene Hart. Je kunt er volop wandelen en fietsen, maar ook varen. Huur een sloep of een kano en ontdek bijvoorbeeld een van de Romeinse Limes routes of vaar naar Utrecht of de Nieuwkoopse plassen. Ook voor de nodige, echt Hollandse cultuur zit je hier goed bij de Cheese Experience in het Kaaspakhuis, waar je alles te weten komt over het proces van koe tot kaas. Kortom laat je verrassen door Woerden en zijn omgeving en kom thuis bij Van Rossum Stadshotel!

“Waarom wij ons graag aansluiten bij Listed?” zegt Manon: “Van Rossum Woerden staat voor Genereuze gastvrijheid, waarbij oog voor detail een belangrijke rol speelt. De gast moet zich thuis kunnen voelen in onze ambiance. Wij maken het verblijf van de gast graag helemaal Listed”.

Interesse in dit verblijf?

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Boek rechtstreeks bij het verblijf en ontvang gegarandeerd de gunstigste prijs.

Hulp nodig of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar onze maatwerkmogelijkheden.

Woerden, Utrecht

Listed tips in de omgeving

Van Rossum Stadshotel

Van Rossum Stadshotel niet beschikbaar? Check deze parels.

Hotel Mondragon – Zierikzee

We rijden kriskras door Zierikzee en via een smal poortje rijden we de kade van de Oude haven op, met aan onze rechterhand Hotel Mondragon. Een heerlijke plek om te overnachten, culinair te genieten, te vergaderen en te vieren.

Bedstay op 8 – Dalen

Deze B&B is omgeven door een ruime tuin met zwembad, sauna en diverse zitjes. De BBQ wordt regelmatig opgestookt voor heerlijke Bedstay menu’s en workshops. Een heerlijke plek voor stellen, gezinnen, vrien(inn)en en kleine groepen.

Dorpsherberg De Roskam – Nunspeet

‘Het inspirerende hart van de Veluwe’ lezen we. Daarom rijden we op deze zonnige middag richting de Veluwe om te landen in het pittoreske Nunspeet. Tegenover de kerk aan een autoloze straat ligt Dorpsherberg de Roskam. Wat een prettige sfeer hangt hier.
nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.