Listed vertelt waarom je naar Inspiratielocatie Keur 16 moet!

In het buitengebied van Schijndel, Noord-Brabant, vind je de veelzijdige en multifunctionele karakteristieke stoere locatie Keur 16. Deze voormalige koestal, die is voorzien van een vloerverwarming welke in verbinding staat met de open haard, kun je het hele jaar door terecht voor de meest uiteenlopende projecten.

De ruimte van de voormalige koestal is 80m2. Een heerlijke lichte locatie. Het daglicht is hier een belangrijke rol. En zo tegen het eind van de middag, begin van de avond, zijn de Golden Hours fantastisch. Deze industriële ruimte is geschikt voor heel veel doeleinden. De ruimte heeft de nog originele wanden en er zijn enkele props standaard aanwezig. Denk aan een schommel, oude houten trap, oude chesterfield bank, schraag, vintage kastje, pauwenstoel, 10 houten klapstoeltjes, een tafel, vintage Perzische tapijten en een oude houten deur. 

Het heeft ook een fantastisch buiten. Neem plaats op de grote ronde bank bij de vuurschaal en geniet van een knisperend vuurtje, lage zon én marshmallows. Tussen de fruitbomen aan lange tafels of achter op het veld je meditatie houden. Maak een wandeling door de natuur en schuif daarna aan voor een heerlijke lunch in het open veld. Heb je bijvoorbeeld nieuwe foto’s nodig voor je website of marketing dan zou een brandingshoot fantastisch materiaal op leveren. Maar er is hier nog zo veel meer mogelijk. Wat? Dat vertellen we je graag.

Keur 16 is de afgelopen maanden al veel gebruikt. Afwisselend… dat is het hier zeker. Leuk om je een idee te geven van de mogelijkheden en we delen delen graag wat voorbeelden met je.

Woonwinkels maken gebruik om hun nieuwe collectie meubels en accessoires te promoten. In wel elk hoekje kan een gestylde woonruimte gecreëerd worden. Van slaap- tot woonkamer tot werkplek met gordijnen en lampen zodat het een fantastische sfeer oplevert. Je kledinglijn laten fotograferen is wat veel gedaan wordt. Doordat de wanden een stoere rustgevende uitstraling hebben, lijdt dit niet af. En zo fijn, er kan gebruik worden gemaakt van de kapsalon. Deze zit in het pand en heeft voldoende ruimte zodat de Make Up Artist heerlijk kan werken op de modellen, visagie en haarstyling. Omkleden is in deze ruimte ook mogelijk. Of wanneer er een dag georganiseerd wordt zodat wel 20 leveranciers hun eigen product helemaal terug te zien is. Denk aan een styledweddingshoot, het lijkt een complete bruiloft, met alles erop en eraan. Bruidspaar, bruidstaart, jurk, pak en alles wat er op zo’n dag bij komt kijken. En wat dacht je van meditaties, breathwork of prachtige intense sessies. Geheel om je zelfontwikkeling te laten groeien en bloeien. Om je te verbinden met gelijk gestemde of inspirerende mensen. Van elkaar leren en elkaar helpen waar nodig. Er zijn dikke matrassen aanwezig, fijne dekentjes en volop kaarsen.

Maar ook onderwerpen bespreken in bijeenkomsten, de gasten ontvangen, stoelen zo neerzetten wat gewenst is. Interactie op zo’n dag kan goed verdeeld worden omdat de locatie ruim genoeg is om in groepjes de opdrachten uit te werken. Met een beamer en scherm de presentaties laten zien, cijfers bespreken en daarna aanschuiven voor een fantastische lunch.

De lunch kan zowel in buffetvorm als geserveerd worden aan een gedekte tafel met een heerlijke sfeer. Een frisse buiten wandeling is zo gemaakt omdat je midden in de natuur staat. Er zijn verschillende routes mogelijk voor zowel een klein als groot ommetje.

Er is werkelijk zoveel mogelijk en de locatie kan op zo veel verschillende wijze gebruikt worden. Wanneer je van te voren een bezoek brengt en je idee van de dag bespreekt, denkt Mariëlle graag mee in mogelijkheden. Met voldoende ervaring heeft zij organisatie talent en brengt je de mogelijkheden onder de aandacht. En uiteraard kan de dag af gesloten worden met een hapje en drankje zodat je weer opgeladen en vol inspiratie huiswaarts kunt.

Dus zoek je een toffe industriële locatie? Waar in overleg heel veel mogelijk is? Listed heeft hem voor je gevonden. Keur 16; een echt inspirerende plek in het buitengebied van Schijndel. Hier laat je je creativiteit stromen en kom je tot de mooiste ingevingen. Meer weten? Kijk dan op deze link.

De prachtige foto’s in dit artikel zijn gemaakt voor en door: foto’s interieur voor Leen Bakker / foto’s mode voor Van Tilburg mode / foto’s schoen voor Bata superstore / de overige foto’s zijn gemaakt door fotograaf Charlie Yada Photography.

Share this story:

Meer Listed inspiratie

nl_NLDutch

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort vandaag nog van ons.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.